Text Size

Riserva Wine Spa in primele 6 luni de la deschidere

Publicitate

Riserva Wine Spa din cadrul hotelului Ramada din Oradea, primul spa din Romania ale carui proceduri au la baza principiile vinoterapiei si una dintre cele mai importante investitii in turism anul trecut, a executat in primele 6 luni de la deschidere, in jur de 700 de tranzactii, media tranzactiei fiind in valoare de 128 lei, adica in total circa 90.000 lei.
Tradusa in proceduri, aceasta valoare reprezinta o  medie de 1 sau 2 proceduri combinate la care un client apeleaza la Riserva Wine Spa.

80% dintre clientii spa-ului sunt de sex feminin, dar se observa ca din ce in ce mai multi barbati apeleaza la serviciile tip spa. Ca medie de varsta si venituri, specialistii Riserva Wine Spa apreciaza ca persoanele care folosesc periodic ritualurile tip spa sunt situate in palierul 30-48 ani, au venituri medii si peste medie; sunt persoane ocupate care lucreaza in medie 10-12 ore pe zi si care au un nivel de stress ridicat la birou, resimtind nevoia de a apela la servicii de relaxare si revigorare.

In paralel, atunci cand au timp, acesti clienti apeleaza si la o forma de miscare de tip sala sport, inoata, alearga sau fac plimbari pe bicicleta. Sunt persoane care calatoresc in afara tarii unde apeleaza de asemenea la servicii tip spa. Au preocupari legate de un stil de viata echilibrat, de nutritie.

70% din clientii spa-ului deja stiu ce proceduri isi doresc. Inainte de a face programarea ei acceseaza site-ul riserva.ro si consulta meniul. O parte din acestia, in functie de obiectivele declarate (de ex – relaxare, tonifiere piele, slabit, detox etc.) mai pot adauga, la sugestia specialistilor, proceduri suplimentare  recomandate pentru a-si atinge scopul. Sursa

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________