Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
958.08 €uro
355.20 €uro
192.00 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
454.84 €uro

Ofertele pentru vacanța de vară au atras vânzări semnificative încă de la deschiderea TTR

Publicitate

Grecia, cu Thassos, Lefkada, Corfu, Zakynthos, Creta-Chania, Turcia cu Antalya, circuitele prin Europa și vacanțele tradiționale în România la mare, dar și la munte au fost principalele destinații vândute în primele două zile ale Târgului de Turism al României (TTR).

Cele șase pavilioane din Romexpo în care se desfășoară TTR au fost luate cu asalt, cu mult înainte de deschiderea oficială, de sute de vizitatori care au vrut să se asigure că își pot cumpăra vacanța de vară la un preț bun.

Christian Tour a vândut, în prima zi a Târgului de Turism al României, pachete de vacanță în valoare totală de aproximativ 330.000 euro. La debutul târgului, peste 1.000 de români au cumpărat vacanțe marca Christian Tour, cu ofertele speciale de la târg.

,,Estimăm că până la duminică, la închiderea târgului, o să avem vânzări de 500.000 de euro, cu 40% mai mult decât la ediția din primăvara anului 2013', spune și Cosmin Marinof, director național de vânzări TUI TravelCenter.

TUI TravelCenter a pregătit pentru TTR multe oferte valabile pe toată perioada manifestării. Pe lângă acestea, în fiecare din cele 4 zile ale Târgului, TUI TravelCenter va avea și 'Oferta zilei'.

,,În primele două zile am vândut croaziere doar de 15.000 de euro, dar vânzările vor crește sâmbătă și duminică. Au venit mulți vizitatori interesați să se informeze pentru a putea lua până la închiderea târgului o decizie de cumpărare', a spus Ioan Basea, consultant în domeniul croazierelor și director general Croaziere.net.

Ofertele de Early Booking au reduceri suplimentare pe perioada târgului, acestea începând de la 7%, la Paralela 45, și ajungând la 10% la TUI TravelCenter.

Conform reprezentanților operatorilor din turism, bugetul mediu alocat de un român pentru vacanța de vară este de 450-500 de euro de persoană. Cu toate acestea, cei de la ,,Paralela 45' mizează pe vânzarea noilor circuite culturale care au prețuri începând cu 1.000 de euro de persoană pentru Rusia, cu Inelul de aur, Africa neagră, și Asia.

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________