Text Size

Targul de Turism al Romaniei va reuni 280 de companii din 24 de tari

Publicitate

Targul de Turism al Romaniei va reuni, in perioada 13 - 16 martie, 280 de companii din 24 de tari, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Targul de Turism al Romaniei va ocupa o suprafata expozitionala de aproximativ 16.000 de metri patrati si va oferi romanilor o oferta variata de vacante la preturi accesibile. Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% si pot ajunge pana la 50% in cazul ofertelor early booking.


Grecia, Spania, Turcia si Bulgaria raman, in continuare, printre destinatiile preferate ale romanilor, conform agentiilor de turism, insa operatorii au pregatit si destinatii exotice pentru acest an. Cei care vor sa viziteze India vor plati aproximativ 1.000 de euro de persoana pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile in China porneste de la 900 de euro.

Vizitatorii vor regasi la Targul de Turism al Romaniei pachete speciale pentru familii, iar copii beneficiaza de pana la 25% reducere la costul biletului si al cazarii pentru excursiile la Disneyland Paris.

Pentru doritorii de vacante autohtone, hotelurile si pensiunile de pe litoral si din zonele de munte sunt pregatite sa primeasca turistii in timpul vacantei pentru Sarbatorile Pascale dar si pe timpul verii.

In acest an revin in atentie statiunile balneoclimaterice, care au beneficiat de investitii semnificative in ultimul timp.

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) — Romania si Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

Programul de vizitare va fi, in perioada 13 — 15 martie 2014, intre 10.00 — 18.00, iar in data de 16 martie, intre orele 10.00 — 16.00. Pretul biletului de intrare este de 15 lei. sursa dailybusiness.ro

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________