Text Size

Bază de tratament inaugurată la 7 ani de la începerea lucrărilor

Publicitate

O bază de tratament a fost inaugurată, luni, la Vâlcele, judeţul Covasna, după şapte ani de la începerea lucrărilor, valoarea investiţiei depăşind 3,3 milioane de lei.

Deschiderea centrului de tratament din Vâlcele, judeţul Covasna, a avut loc luni, în prezenţa autorităţilor judeţene şi locale. În baza de tratament de la Vâlcele a fost construită o clădire de băi calde, a fost amenajat parcul şi aleile şi au fost înfiinţate locuri de parcare şi pavilioane de odihnă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, a declarat că valoarea investiţiei depăşeşte 3,35 de milioane de lei, sumă din care 1,58 milioane de lei au fost asiguraţi din fonduri PHARE, peste 520.000 lei din fonduri guvernamentale, 602.000 lei a reprezentat cofinanţarea din bugetul local al comunei Vâlcele, iar CJ a alocat peste 630.000 lei.

Tamas Sandor a afirmat că "brand-ul judeţului Covasna şi al Ţinutului Secuiesc" ar putea deveni turismul balnear, iar scopul autorităţilor locale este de a dezvolta şi a moderniza infrastructura.

"Dacă avem un ţel bine definit şi dacă suntem consecvenţi, putem să ducem şi până la capăt acest proiect. Judeţul Covasna este bogat în ape minerale. Nu putem concura cu Austria sau Elveţia la pârtiile de schi, dar avem resurse naturale - în primul rând turismul balnear - la care putem să fim primii", a spus preşedintele CJ Covasna.

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________