Text Size

Hotelul Rembrandt, 85% rata de ocupare in 2013

Publicitate

Hotelul Rembrandt din centrul vechi al Bucurestiului raporteaza o rata de ocupare de 85% in 2013, cu 5% mai mult decat in 2012.

Tariful mediu pe camera s-a pastrat la acelasi nivel ca in 2012 (86 euro), aratand o crestere organica bazata pe performanta, nu pe o politica agresiva de discount. Cifra de afaceri s-a majorat cu 5% fata de 2012, ajungand la 440.000 euro.

Turistii leisure au castigat teren in fata celor corporate, lucru simtit in special in lunile de vara. In mod normal luni slabe din cauza scaderii traficului de business, in 2013 hotelul a inregistrat un grad de ocupare de 90% (luna august).

In 2013 hotelul a investit in dezvoltarea unui nou website (www.rembrandt.ro) si motor de rezervari. Lansat la jumatatea anului, acesta a dus la cresterea semnificativa a rezervarilor directe.

Cresterea turistilor de tip leisure a dus si la o marire a numarului de rezervari online prin site-uri B2C si chiar prin pagina de Facebook a hotelului.

Hotelul se afla din anul 2006 in top 3 hoteluri din Bucuresti recomandate de TripAdvisor.

Pentru 2014 Hotelul Rembrandt estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 10%, corelata cu o rata de ocupare la acelasi nivel de 85%.

“In prezent cautam oportunitati de a prelua managementul altor hoteluri in zona. In 2014 ne vom concentra si pe dezvoltarea prezentei noastre online si promovarea Bucurestiului ca destinatie turistica in strainatate”, a declarat Jerry van Schaik, proprietarul Hotelului Rembrandt.

Rembrandt Hotel din Strada Smardan nr. 11 este un boutique hotel cu 16 camere. Proprietarul Jerry van Schaik are peste 12 ani de experienta pe piata de HoReCa din Romania (Grand Café Van Gogh, Beros & van Schaik Wine Traders, fostul Amsterdam Café). SURSA dailybusiness.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________