Text Size

Turismul romanesc, promovat in Turcia, Elvetia si Lituania

Publicitate

Romania abordeaza noi piete pentru promovarea destinatiilor turistice. Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) si-a reluat participarea la Targurile Internationale de Turism de la Istanbul si Zurich, prezentandu-se, in premiera, si la Targul Adventur din Lituania.

In 2014, ANT revine la Targul International de Turism East Mediterranean International Tourism & Travel Exhibition (EMITT), gazduit de Instanbul, Turcia, dupa o absenta de mai multi ani. Standul Romaniei are 50 de metri patrati, se afla intr-o zona ce ofera o vizibilitate marita, alaturi de alte destinatii turistice europene si internationale, potrivit unui comunicat. 
EMITT este targul cel mai amplu de pe piata turca si este dedicat atat profesionistilor din sectorul turism cat si publicului consumator de calatorii. Turismul cultural este punctul de atractie al standului Romaniei, impreuna cu destinatiile city-break. Editia 2013 a EMITT a inregistrat 4.500 de expozanti, 131.000 de vizitatori (circa 59.000 de vizitatori trade si circa 72.000 public) si au fost reprezentante 67 de destinatii, in crestere fata de 2012. 

In aceeasi perioada, Romania este prezenta si la Targul International de Turism FESPO, desfasurat la Zurich, in Elvetia. FESPO Zürich este cea mai mare manifestare pentru public din Elvetia, oferind o importanta platforma de promovare pentru destintatiile turistice din Romania. Ecoturismul si Delta Dunarii sunt produselele cele mai cautate de turistii elvetieni. 

La ambele targuri, reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Turism alaturi de hotelieri, agentii si asociatii de turism, autoritati publice locale si operatori economici coexpozanti in standurile Romaniei promoveaza principalele produse turistice din tara noastra. 

De asemenea, Romania a participat pentru prima data la Targul International de Turism Adventur 2014, desfasurat saptamana trecuta la Vilnius, in Lituania. Aceasta participare face parte din strategia de promovare a Romaniei pe piata tarilor baltice. Turistii din Lituania au fost interesati de litoralul romanesc, de turismul montan, de schi, dar si de statiunile balneare din tara noastra. sursa (dailybusiness.ro)

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________