Text Size

România, prezentă la Târgul de Turism de la Stuttgart

Publicitate

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), Răzvan Filipescu, participă la deschiderea oficială a Târgului de turism CMT (Caravan, Motor, Tourismus), organizat la Stuttgart, Germania, în perioada 11-19 ianuarie a.c, România amenajând pentru această manifestare un stand de 100 de metri pătraţi, se arată într-un comunicat postat pe site-ul ANT.

'În cadrul întâlnirilor oficiale prevăzute pentru următoarele zile, preşedintele ANT, Răzvan Filipescu, împreună cu reprezentanţii Messe Stuttgart vor stabili detaliile privind participarea României la Târgul de Turism CMT Stuttgart din 2015, în calitate de ţară parteneră. Piaţa germană reprezintă o piaţă prioritară în cadrul strategiei de promovare a turismului românesc, cifrele privind numărul sosirilor vizitatorilor germani sau al înnoptărilor în unităţile de cazare din România indicând o clasare a Germaniei în topul primelor 3 ţări generatoare de turişti', se arată în comunicatul citat.


Târgul CMT (Caravan, Motor, Turism) Stuttgart este considerat cea mai mare manifestare pentru public din Europa, numărul vizitatorilor din 2013 ridicându-se la peste 223.000.

CMT Stuttgart are un concept de trei ţări partenere : una din Europa, una de peste ocean şi o ţară sau regiune pentru segmentul camping. În cadrul târgului va fi organizat un eveniment dedicat cicloturismului şi vacanţelor active, şi un sfârşit de săptămână dedicat ecoturismului şi turismului cultural. sursa agerpres.ro

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________