Text Size

Hotel Epoque a investit 500.000 euro intr-un centru de evenimente

Publicitate

Hotel Epoque, aflat in apropierea Gradinii Cismigiu din Bucuresti, deschide propriul centru de conferinte si evenimente, Epoque Events Gallery, in urma unei investitii de 500.000 euro.

Centrul include o sala de conferinte si un Wine&Cigar Club destinat relaxarii after-work si organizarii de evenimente private. Designul este potrivit pentru desfasurarea evenimentelor mici si mijlocii, sala avand o suprafata de 130 metri patrati si o capacitate de 40-180 persoane, in functie de formatul de set-up ales: Cocktail, Teatru, Cabaret, Classroom, U-shape, Board sau Festiv.
The Wine&Cigar Club are o suprafata de 100 mp si o capacitate de pana la 80 persoane, fiind conceput in stil British lounge si destinat relaxarii after work, intalnirilor de business informale si organizarii de evenimente private.

"Estimam ca in anul 2014 veniturile provenite din centrul de evenimente vor reprezenta aproximativ 20% din totalul veniturilor Epoque", a declarat Diana Popescu, owner & CEO Epoque.

In primul semestru al anului, Hotel Epoque a inregistrat o crestere de 9% a veniturilor, ajungand la o cifra de afaceri de 3,46 milioane lei, fata de 3,16 milioane lei in perioada similara a anului trecut. Pentru intreg anul, este bugetata o crestere de 16% a business-ului.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele, cu 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa. Hotelul opereaza cu un grad mediu de ocupare de 59%. A fost deschis in noiembrie 2010, fiind adresat turistilor de tip FIT (free independent traveler) apartinand atat segmentului business cat si de leisure.   sursa www.dailybusiness.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________