Text Size

Hotel Epoque si-a crescut veniturile cu 9% in S1

Publicitate

Hotel Epoque anunta o crestere de 9% a veniturilor in primul semestru al anului 2013, raportand venituri de 3,46 milioane lei, fata de 3,16 milioane lei in perioada similara a anului trecut. Pentru intreg anul, este bugetata o crestere de 16% a business-ului.

Cresterea se datoreaza noii strategii de management implementate incepand cu cel de-al doilea trimestru si performantelor inregistrate de structura de cazare, Epoque operand cu un grad mediu de ocupare de 59%.


Hotelul a fost deschis in noiembrie 2010, fiind adresat turistilor de tip FIT (free independent traveler) apartinand atat segmentului business cat si de leisure, familiari cu conceptul de boutique hotel si care au ca prioritate cunoasterea contextului si culorii locale.

Epoque a inregistrat in S1 2013 o crestere cu 23% a gradului de ocupare fata de prima jumatate a anului trecut, operand cu o ocupare medie de 59%, peste media pietei din Bucuresti, estimata la 55%.

“Daca pana in 2012 aproximativ 90% din oaspetii Epoque calatoreau in scop de business, in 2013, datorita cresterii puternice a segmentului leisure, ponderea este 75% business si 25% leisure. Pana la sfarsitul lui 2013 ne-am bugetat o crestere a veniturilor de 16%, bazandu-ne pe consolidarea parteneriatelor cu segmentul business corporate si pe trendul crescator al pietii de leisure, care ne vor conduce la un grad mediu de ocupare peste media pietei”, declara Diana Popescu, owner & CEO Epoque Hotel.

Hotelul are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa.
sursa dailybusiness.ro

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________