Text Size

Investiţie privată de 5 milioane de euro într-un nou hotel pe litoral, în zona Mamaia Nord - Năvodari

Publicitate

Un nou hotel, investiţie privată în valoare de de 5 milioane de euro, se va deschide sâmbătă pe litoral, în zona Mamaia Nord - Năvodari.

Reprezentanţii Primăriei Năvodari au informat, miercuri, printr-un comunicat remis presei, că noua unitate turistică are 400 de locuri de cazare şi oferă condiţii ultra all inclusive, la standarde internaţionale.


"Phoenicia Luxury Hotel este cel mai nou membru al familiei Phoenicia Hotels&Resort, companie a cărei viziune este că 'investiţiile sunt cele mai bune tratamente în perioada de criză'. (...) Dispune de un excelent amplasament, fiind situat pe malul Marii Negre, (...) la 1 kilometru de zona de cluburi din Mamaia Nord, pe una din cele mai frumoase plaje de pe întreg litoralul romanesc", conform oficialilor administraţiei locale.

Hotelul este prevăzut cu camere duble a câte 45 de metri pătraţi şi cu apartamente de peste 71 de metri pătraţi, care includ două băi.

Noua unitate turistică este construită pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, pe lângă cei aproximativ 300.000 de metri pătraţi construiţi sau amenajaţi până în 2013 de către Phoenicia Hotels&Resort. Astfel, grupul hotelier devine cel mai mare din România, cu o capacitate de cazare de peste 6.000 de locuri, dintre care 3.000 pe litoral. sursa agerpres.ro

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________