Text Size

TAROM oferă pasagerilor săi, meniuri de bord îmbunătăţite, din 1 iulie 2013

Publicitate

Din data de 1 iulie 2013, compania TAROM va aduce un plus de calitate serviciilor, prin îmbunătăţirea meniurilor oferite la bordul aeronavelor sale.

Meniurile TAROM sunt preparate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, luând în calcul atât destinaţia, cât şi timpul petrecut la bord,  pasagerii beneficiind de o selecţie de preparate servite alături de o varietate de băuturi răcoritoare şi alcoolice.


Pasagerii clasei Economic pe cursele interne TAROM, vor beneficia, în funcţie de oră şi destinaţie, de noul concept Deli bag cu sandwich şi desert. Pe zborurile  domestice  cu decolare la primele ore ale dimineţii de pe escale interne către Bucureşti vor fi oferite meniuri tip mic dejun - patiserie fina şi variată, precum si fructe confiate la clasa Business. Aceste rute sunt : Timişoara - Bucureşti, Iaşi - Bucureşti, Baia Mare - Bucureşti, Oradea - Bucureşti, Suceava - Bucureşti , Sibiu - Bucureşti, Cluj - Bucureşti.

Serviciile de catering vor fi îmbunătăţite şi pe cursele externe la clasa Business, astfel meniurile pe bază de vită au fost înlocuite cu cele pe bază de somon, un peşte bogat în omega 3, vitamine, proteine şi minerale.  Astfel  meniul principal are la bază somon, curcan sau pui cu diferite garnituri din legume, orez sau paste. La acesta se adaugă o gamă variată de salate şi brânzeturi, atent selecţionate pentru a oferi mesei consistenţă, valoare nutritivă şi energetică ridicată. Deserturile meniului de la clasa Business sunt variate şi pot consta în tartă de fructe, chec, mousse sau prajitură de branză. La clasa Economic, pe cursele mai lungi de două ore, meniurile au la bază preparate din piept de pui, combinate cu legume, cartofi la cuptor, orez, etc., iar ca desert, platoul conţine o brioşă, ciocolată sau fructe.

Pentru clasa Economic, pe cursele externe,  cu durata de zbor de până la două ore se introduce conceptul Deli bag cu sandwich şi desert. O alta noutate constă în introducerea vinului sec pentru pasagerii clasei Economic, aceştia putând opta pentru un pahar de vin sec sau demisec.

Compania TAROM reaminteşte pasagerilor săi că oferă la cerere şi meniuri speciale, care pot fi comandate de către aceştia, în momentul în care îşi realizează rezervările pe zborurile TAROM. Se poate opta pentru: meniu vegetarian, meniu lacto-vegetarian, meniu raw vegetarian (care include legume proaspete), meniu constând doar în fructe, meniu de post, meniu fără sare şi meniu care respectă rigorile regimului alimentar al persoanelor care au diabet. Pot fi comandate meniuri pentru bebeluşi si meniuri pentru copii.

Serviciile de catering oferite includ şi opţiunea pentru meniuri specifice unor zone geografice şi culturale, cum ar fi meniu hindus, musulman sau cuşer.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. În prezent, compania are zboruri in 42 destinatii din care 9 sunt interne.

TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA). sursa tarom.ro

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________