Text Size

Eurolines a ajuns la 75 de agenții de turism

Publicitate

Grupul Eurolines România a deschis 11 agenţii de turism în perioada ianuarie-aprilie 2013, în Bucureşti şi în alte câteva oraşe mari, crescându-şi astfel reţeaua de distribuţie 75 de agenţii.

Conform strategiei de dezvoltare şi consolidare a Grupului, anul acesta, cele mai multe agenţii au fost deschise în mall-uri. Până la finalul anului 2014, Eurolines şi-a propus să ajungă la 100 de agenţii de turism în toată ţara.
"Unul dintre obiectivele noastre prioritare pentru anul acesta rămâne lărgirea şi dezvoltarea reţelei de distribuţie sub cele două branduri TUI TravelCenter şi Eurolines. Investiţiile prioritare rămân cele în sesiunile de training pentru echipele de consultanţi de turism şi pentru deschiderea noilor agenţii. Investiţia pentru un punct de lucru se ridică la 30.000 euro", a declarat Dragoş Anastasiu, Preşedintele Grupului Eurolines România.

Odată cu extinderea reţelei de agenţii, numărul de consultanţi de turism a crescut, ajungând la 210 în prezent, faţă de 145, anul trecut. Totodată, numărul angajaţilor a crescut la 480, faţă de 400 în 2012.

La nivel de Grup, în trimestrul I din 2013, cifra de afaceri a crescut cu 40% de la 51,9 mil. lei la 72,5 mil. lei. Ponderea cea mai mare în cifra de afaceri a Grupului o are compania Touring Europabus Romania, care deţine cele două branduri, respectiv Eurolines şi TUI TravelCenter.

Majorări importante s-au înregistrat şi la celelalte linii de business. Astfel, vânzările de bilete de avion prin intermediul TUI TravelCenter şi Eurolines au crescut cu 32%, iar cele aferente transportului internaţional cu autocarul sub brandul Eurolines au avut un avans de 8,5 % în T1 2013 comparativ cu T1 2012.
sursa(capital.ro)

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________