Text Size

Prahova: Turistii pot schia de 1 Mai si de Paste, la Sinaia, unde zapada depaseste un metru si jumatate

Publicitate

Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia de 1 Mai şi de Paşte pe pârtiile de mare înălţime din Sinaia, unde stratul de zăpadă depăşeşte un metru şi jumătate.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sinaia remis, marţi, presei, domeniul schiabil din Valea Dorului şi Valea Soarelui, situat la 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, oferă condiţii excelente pentru practicarea, în continuare, a sporturilor de iarnă, astfel că turiştii vor putea schia aici inclusiv în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte.
În acest context, primăria anunţă că instalaţiile de transport pe cablu vor funcţiona, în această perioadă, conform programului de iarnă, dar şi că cei care vor veni în Valea Soarelui şi la Telegondola Sinaia vor beneficia de tarife reduse.

'Doar la Sinaia se mai schiază de 1 Mai şi de Paşte. Iubitorii muntelui sunt aşteptaţi pe pârtii, să petreacă într-un mod unic aceste zile de sărbătoare, cu zăpadă şi soare. Cu siguranţă în această minivacanţă vor fi şi zile de plajă la Cota 2000', a declarat, conform comunicatului, primarul de la Sinaia, Vlad Oprea.

La Azuga, se mai poate schia doar pe marginile celor două pârtii, Cazacu şi Sorica, autorităţile afirmând că, odată cu încălzirea vremii, activitatea se va opri, iar telegondola va fi pornită doar în weekend pentru plimbări pe munte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Buşteni, Adriana Vâjeu, cele două pârtii din staţiune sunt închise, pentru că zăpada s-a topit.
Totuşi, turiştii care vor veni la Buşteni în perioada următoare, inclusiv de 1 Mai şi de Paşte, se vor putea distra în Fun Park-ul din staţiune care rămâne deschis.

 

sursa AGERPRES

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________