Text Size

Premier Palace Hotel&Spa, parte a Grupului Premier Palace si-a deschis portile pentru oaspetii incepand de luni, 01.04.2013

Publicitate

Hotelul dispune de un numar de 82 de camere spatioase, cu un design modern si mobila italiana. Acestea sunt concepute sa intampine o paleta variata de gusturi si necesitati, de la camere single, la apartamente ultra-spatioase si confortabile, permitand clientilor sa isi aleaga ceea ce li se potriveste, in functie de tipul de sedere.

Premier Spa, primul concept de Health Spa din Bucuresti, se intinde pe o suprafata de 3000 mp si dispune de 20 de cabinete de tratament dedicate special nevoilor  si dorintelor celor ce sunt in cautarea echilibrului, linistii si starii de bine psiho-fizice.

Ofera tratamente medicale de recuperare, relaxare si intretinere (cure balneo, anti-stres, scaderea in greutate si detoxifiere) cat si tratamente holistice si de rasfat pentru eliberarea de sub stresul cotidian, reechilibrarea balansului energetic, remis-en-forme si reintinerire oferind cele 5 lumi ale “Starii de Bine” (wellness): apa, caldura, frumusete, miscare si relaxare.

Intreg staff-ul hotelului este la dispozitia clientilor 24 de ore, fiind ales dupa cele mai exigente criterii din industria hoteliera. Acestia vor face sederea la Premier Palace Hotel&Spa sa devina o experienta de neuitat, incarcata de momente exceptionale si servicii de cea mai inalta calitate.

Complexul Premier Palace Hotel&Spa ofera solutii pentru toate tipurile de evenimente. Astfel, cu o capacitate de pana la 220 de participanti, Restaurantul Premier Palace are un design ultra elegant, cu vitralii si coloane placate cu onix. De asemenea - Premier Conference & Events Hall – este o sala perfecta pentru conferinte si evenimente corporate la cele mai inalte standarde calitative, cu o capacitate de 170 de persoane. Dotarile tehnice sunt de ultima generatie. Pentru intalniri de afaceri, sedinte sau intruniri restranse, complexul prezinta doua spatii cochete si intime: Piano Bar-ul sau Sky wine bar&lounge.

Premier Palace Hotel&Spa ofera clientilor sai o experienta pe care o vor tine minte si pe care o vor impartasi mai departe cu drag. Intr-o lume a vitezei, cand timpul alocat placerilor individuale este din ce in ce mai redus, acest ansamblu de cinci stele raspunde cerintelor chiar si ale celor mai pretentiosi oaspeti, fie pentru petrecerea timpului liber, fie pentru calatorii sau evenimente de business.

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________