Text Size

MSC Cruises, prima linie de croaziere care va opera din portul Constanta

Publicitate

Linia europeana de croaziere MSC Cruises va opera din portul Constanta incepand cu 27 septembrie.

In prezent nu sunt plecari pe vase de croaziera din Constanta. Primele curse ale MSC Cruises vor fi operate incepand din aceasta toamna, iar pachetele de calatorie vor putea fi achizitionate prin intermediul agentiilor Aerotravel.


Pe 27 septembrie primii calatori imbarcati direct din Romania se vor urca la bordul navei MSC Musica, lansata in iunie 2006, si vor porni intr-o croaziera de 11 nopti pe itinerariul: Constanta-Gythion-Venetia-Katakolon-Istanbul-Yalta-Odessa-Constanta. Inca alte 3 curse MSC Musica vor mai pleca in aceasta toamna din portul Constanta.

In 2012 Aerotravel a vandut aproximativ 3.000 de pachete de calatorie pe navele MSC si estimeaza pentru 2013 o crestere cu 50% a numarului de pasageri. Pana in acest an imbarcarea s-a facut doar din porturile Civitavecchia, Genova, Venetia, Bari, Napoli in Italia, Copenhaga in Danemarca, Kiel in Germania, Marsilia in Franta sau Barcelona, Spania.

"Am constatat o crestere exponentiala de la an la an a numarului de pasageri pe navele de croaziera, dar mai exista cota de piata de acoperit pe acest segment", a declarat Antonio Nitu, director general Aerotravel Lufthansa City Center.

Aerotravel Lufthansa City Center este activa pe piata romaneasca din 1998, iar din anul 2000 este parte a retelei internationale de agentii de turism Lufthansa City Center. La nivel national, compania este prezent in Brasov, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu si Timisoara.

SURSA (wall-street)

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________