Text Size

Neckermann va aduce peste 7.500 de turişti în 2013 pe litoral

Publicitate

Peste 7.500 de turişti vor ajunge în vara anului 2013 pe litoralul românesc, cu 1.100 mai mulţi comparativ cu anul trecut, se estimează într-o informare adresată ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, de către compania Karpaten Turism, reprezentantul în România al concernului Thomas Cook - Neckermann, potrivit unui comunicat transmis joi de Ministerul Economiei.

 

Dintre cei peste 7.500 de turişti care vor veni în aceasta vară pe litoralul românesc prin Neckermann, majoritatea sunt din Germania, dar şi din Polonia, Cehia şi Ungaria, conform sursei citate.

Turiştii străini care vin pe litoral preferă hotelurile de patru stele, în special pe cele care oferă servicii all inclusive.

Neckermann a semnat pentru 2013 contracte cu 11 hoteluri, iar până în prezent s-au vândut deja aproximativ 3.000 locuri, înregistrând o creştere de 46,3% faţă de perioada similară a anului 201

SURSA (AGERPRES)

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________