Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
3.61 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
43.91 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
1 006.45 €uro

Turism

S-a deschis unicul complex balnear de 5 stele din România

Unicul complex balnear de 5 stele din România şi-a deschis porţile. Complexul Lotus Therm Spa&Luxury Resor, o investiţie de aproape 30 de milioane de euro, este considerat perla staţiunii, şi este gata să atragă turişti din toate colţurile ţării, dar şi din toată Europa.

Citeşte mai mult: S-a deschis unicul complex balnear de 5 stele din România

 

Hotelurile Pullman, Novotel si Mercure din Romania si-au digitalizat procesele de check-in/check-out

Pullman Bucharest World Trade Center, Novotel Bucharest City Center si Mercure Bucharest City Center sunt primele hoteluri din Romania ale brandului Accor care au implementat Welcome by Le Club Accorhotels, un serviciu digital oferit clientilor.

Welcome by Le Club Accorhotels face parte din strategia digitala a grupului Accor, ce vizeaza integrarea tehnologiei digitale in toate etapele interactiunii cu clientul.

Citeşte mai mult: Hotelurile Pullman, Novotel si Mercure din Romania si-au digitalizat procesele de check-in/check-out

 

Investitorii din turism de pe litoral cer ministrului Finanţelor introducerea impozitului specific

Investitorii din turismul de pe litoral au solicitat autorităţilor, la o întâlnire de la Năvodari, introducerea impozitului specific (forfetar) şi diverse facilităţi fiscale, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, spunând că multe dintre aceste propuneri se vor putea regăsi în noul Cod Fiscal.

Citeşte mai mult: Investitorii din turism de pe litoral cer ministrului Finanţelor introducerea impozitului specific

   

Cati turisti straini au vizitat Romania in primele 4 luni

Sosirile si innoptarile in unitati turistice au crescut in primele patru luni cu 13,4%, respectiv 14,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Institutului National de Statistica (INS).

Sosirile au ajuns la 2,24 milioane, iar innoptarile 4,51 milioane. Din total, sosirile turistilor romani au reprezentat 77%, pondere apropiata de cea din perioada similara a anului precedent. 

Citeşte mai mult: Cati turisti straini au vizitat Romania in primele 4 luni

 

Riserva Wine Spa in primele 6 luni de la deschidere

Riserva Wine Spa din cadrul hotelului Ramada din Oradea, primul spa din Romania ale carui proceduri au la baza principiile vinoterapiei si una dintre cele mai importante investitii in turism anul trecut, a executat in primele 6 luni de la deschidere, in jur de 700 de tranzactii, media tranzactiei fiind in valoare de 128 lei, adica in total circa 90.000 lei.

Citeşte mai mult: Riserva Wine Spa in primele 6 luni de la deschidere

   

Voteaza pana pe 14 mai castigatorii Premiilor de Excelenta!

In cadrul celei de-a VIII  editii a evenimentului Hotel Tourism Leisure & Investment Conference,  ce se va desfasura  in perioada 22 – 23 mai 2014 la JW Marriott Grand Hotel, va avea loc a IV editie a Galei Premiilor de Excelenta. Eveniment  ce ofera recunoastere celor mai bune proiecte si concepte din industria hotelierea, a turismului si a ospitalitatii.

Citeşte mai mult: Voteaza pana pe 14 mai castigatorii Premiilor de Excelenta!

 

Ofertele pentru vacanța de vară au atras vânzări semnificative încă de la deschiderea TTR

Grecia, cu Thassos, Lefkada, Corfu, Zakynthos, Creta-Chania, Turcia cu Antalya, circuitele prin Europa și vacanțele tradiționale în România la mare, dar și la munte au fost principalele destinații vândute în primele două zile ale Târgului de Turism al României (TTR).

Citeşte mai mult: Ofertele pentru vacanța de vară au atras vânzări semnificative încă de la deschiderea TTR

   

Mai multa protectie pentru turistii care au pachete de vacanta

Turistii care isi alcatuiesc pachetele de vacanta folosind serviciile de pe internet sau din alta parte au nevoie de protectie suplimentara, pentru ca nu vor fi asigurati precum turistii care cumpara de la agentii traditionali de turism, spun deputatii europeni.

Citeşte mai mult: Mai multa protectie pentru turistii care au pachete de vacanta

 

Targul de Turism al Romaniei va reuni 280 de companii din 24 de tari

Targul de Turism al Romaniei va reuni, in perioada 13 - 16 martie, 280 de companii din 24 de tari, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Targul de Turism al Romaniei va ocupa o suprafata expozitionala de aproximativ 16.000 de metri patrati si va oferi romanilor o oferta variata de vacante la preturi accesibile. Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% si pot ajunge pana la 50% in cazul ofertelor early booking.

Citeşte mai mult: Targul de Turism al Romaniei va reuni 280 de companii din 24 de tari

   

Pagina 1 din 9

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________