Text Size

Peste 100 de concurenţi înscrişi la concursurile GastroPan 2013!

Publicitate

Dincolo de oferta variată de soluţii expuse, târgul GastroPan este apreciat şi pentru concursurile de specialitate pe care le găzduieşte. Talentele descoperite în cadrul acestora au garanţia unei cariere profesionale de succes, în timp ce produsele prezentate în concurs devin vedete în vânzările brutăriilor, cofetăriilor şi restaurantelor.

 

La cele 9 categorii ale concursurilor GastroPan s-au înscris deja peste 100 de specialişti ai breslei - brutari, cofetari şi bucătari. Competiţiile au scopul de a promova aceste meserii dar şi de a impune noi tendinţe pe piaţa de profil, ajutând producătorii cu idei de diversificare a produselor oferite consumatorilor.
Premiem Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2013!

 

Cele mai râvnite premii vor fi trofeele Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului, dar competiţiile vor fi la fel de strânse la secţiunile de Creaţie Artistică, unde concurenţii îşi vor pune la încercare creativitatea realizând piese artistice impresionante din aluat de panificaţie, ciocolată, zahăr sau marţipan.

Secţiunile, categoriile şi tematicile concursurilor GastroPan sunt disponibile pe www.gastropan.ro Participarea la concursuri este gratuită, iar câştigătorii vor fi recompensaţi de către organizatorii concursurilor cu zeci de cupe, medalii şi diplome. Dacă furnizaţi soluţii pentru domeniul panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice, puteţi susţine concursurile GastroPan prin sponsorizare. Detalii la telefon 0266-219.392 sau pe adresa info@gastropan.ro.

GASTROPAN 2013 ÎN CIFRE
- 120 de expozanţi din 24 de ţări
- 10.000 mp spaţiu de expunere
- 60% expozanţi români, 40% expozanţi străini
- 20,000 vizitatori specialişti aşteptaţi
- a 5-a ediţie, în creştere cu 70% faţă de anul trecut

Expoziţia GastroPan este cea mai bună platformă ce reuneşte producători, operatori, furnizori şi specialişti din domeniile panificaţiei, cofetăriei, gelateriei şi alimentaţiei publice. Oferta largă de echipamente, ingrediente şi tehnologii expusă, demonstraţiile practice susţinute de specialişti premiaţi la nivel internaţional şi concursurile care vor desemna Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului, transformă expoziţia într-un spaţiu al inovaţiei şi al creativităţii.

Pentru a vizita expoziţia accesaţi pagina www.gastropan.ro şi completaţi Talonul de Acces Gratuit.
Expoziţia GastroPan este organizată de societatea BORO-INFO
Redacţia revistelor de specialitate BRUTARUL-COFETARUL şi GASTROMEDIA.


Daniel MAIOR
Manager PR |GastroPan 2013
Telefon: 0266 219.392 | pr@gastropan.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________