Text Size

Furnizori de talie mondială din 24 ţări expun la GastroPan 2013!

Publicitate

Cel mai important eveniment autohton dedicat pieţei de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică va atrage un număr impresionant de expozanţi străini, facilitând accesul producătorilor şi operatorilor din domeniu la cele variate şi mai eficiente soluţii pentru afacerile de profil. Circa 120 de expozanţi din 24 de ţări şi-au rezervat un stand la expoziţia la care organizatorii aşteaptă peste 20.000 de vizitatori.

 

Consumul de pâine record înregistrat în România faţă de media europeană, dar şi potenţialul de dezvoltare pe care îl rezervă încă piaţa autohtonă a panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice, a determinat peste 120 de furnizori de echipamente, ingrediente şi tehnologii dedicate din întreaga lume să îşi prezinte soluţiile şi noutăţile în cadrul expoziţiei GastroPan, în faţa a 20.000 de vizitatori specialişti.
Ţările reprezentate la GastroPan sunt: Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia, Ungaria şi România.

GASTROPAN 2013 ÎN CIFRE
    120 de expozanţi din 24 de ţări
    10.000 mp spaţiu de expunere
    60% expozanţi români, 40% expozanţi străini
    20,000 vizitatori specialişti aşteptaţi
    a 5-a ediţie, în creştere cu 70% faţă de anul trecut

Expoziţia GastroPan reprezintă cea mai bună platformă ce reuneşte producători, operatori furnizori şi specialişti din domeniile panificaţiei, cofetăriei, gelateriei, alimentaţiei publice, al pastelor făinoase şi al morăritului. Dacă doriţi să expuneţi în cadrul acestui eveniment, mai aveţi încă posibilitatea rezervării unui stand pe www.gastropan.ro. La aceeaşi adresă vizitatorii pot completa un Talon de Acces Gratuit.

Pentru detalii contactaţi organizatorii la

telefon 0266-219.392 sau pe adresa info@gastropan.ro.
SC Boro-Info SRL
Telefon: 0266 219.392 | pr@gastropan.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________