Text Size

Cum sa-ti dezvolti si sa-ti intretii piscina publica si centrul SPA

Publicitate

Chemoform Romania, Kasta Metal si Spa d’Or te invita la o discutie despre cum sa-ti dezvolti si sa-ti intretii piscina publica si centrul SPA

In perioada 6-7 martie 2013 specialistii Chemoform Romania, Kasta Metal si Spa d’Or vor impartasi din know how-ul lor informatii cu privire la tratarea eficienta a apei din piscinele publice, dezvoltarea si intretinerea acestora precum si a centrelor SPA si importanta planificarii din timp a directiilor de business din domeniul relaxarii.
Cele trei companii acopera zone importante si necesare dezvoltarii unei piscine publice sau a unui centru SPA.

Spa d’Or –  ofera consultanta de la A la Z in dezvoltarea centrelor SPA. Compania este specializata in studii de piata si fezabilitate, analiza operationala, dezvoltarea programului de retail, servicii, scheme de design interior si dezvoltare de brand.

Kasta Metal – este expertul solutiilor tehnice. Avand o experienta de 20 de ani in domeniul constructiei piscinelor compania ofera solutii la cheie atunci cand vine vorba despre constructia unei piscine, montarea unei saune sau a unui spa.

Chemoform Romania – reprezinta solutia tratarii eficiente si corecte a apei din piscina sau din spa – fie acestea publice sau rezidentiale. Compania activeaza pe piata din Romania de peste 10 ani, avand o experienta vasta in consultanta pentru achizitionarea sistemelor automate de dozare pentru piscinele publice precum si tratarea corespunzatoare a apei.

Evenimentul se adreseaza operatorilor din domeniul centrelor SPA sau a piscinelor publice, atat departamentelor de management si achizitii cat si managerilor departamentelor tehnice.

Temele abordate in cadrul seminarului vor fi:
•    Tratarea apei din piscinele publice
•    Start up-ul & Managementul centrelor SPA
•    Cum putem transforma o piscina publica intr-un centru SPA
•    Echiparea unui centru SPA cu o piscina, o sauna, un spa – de la planificare la constructie

Intrarea este libera in masura locurilor disponibile si se face doar pe baza de confirmare catre office@chemoform.ro pana la data de 4 martie 2013.

***
Pentru informatii suplimentare contactati:
Diana Grigorescu
Marketing Manager Kasta Metal
e-mail: diana.grigorescu@kasta.com
Telefon: 021 242 08 88

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________