Text Size

Prima expoziţie HORECA, la EXPOROM Pantelimon: 14-17 martie 2013

Publicitate

HORECA EXPO este cel mai nou eveniment organizat de centrul expoziţional EXPOROM şi este dedicat industriei ospitalităţii, echipamentelor şi dotărilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele şi firme de catering.

Cu o nouă viziune asupra evenimentelor ”business to business” (B2B), HORECA EXPO își propune să devină un etalon pentru această industrie şi urmăreşte să aducă faţă în faţă companiile şi specialiţtii din domeniu, asociaţiile şi organizaţiile de profil.


Pe durata celor 4 zile ale manifestării, expozanţii sunt invitaţi să prezinte, într-un spaţiu de 12.500 mp, cele mai avansate produse şi servicii dedicate industriei HORECA precum: echipamente hoteliere, echipamente pentru bucătării şi baruri, produse de curăţenie şi dotări pentru băi, sisteme electrice şi decoraţiuni, sisteme de securitate şi IT, instalaţii, echipamente pentru piscină şi wellness, produse alimentare şi băuturi.

Obiectivul principal al manifestării HORECA EXPO este crearea unei platforme pentru expunerea completă a ofertei din domeniu, prezentarea celor mai noi produse şi servicii, facilitarea comunicării B2B, crearea de noi relaţii de afaceri care să se concretizeze în noi contracte şi o dinamizare a activităţii din domeniu.

Expozanţii sunt invitaţi să se înscrie până la 1 martie 2013 pe www.horecaexpo.ro, iar companiile care se înscriu până la 31 ianuarie beneficiază de un discount de 10%.

Expozanţii şi vizitatorii se vor bucura de o serie de evenimente conexe care vor avea loc în cadrul HORECA EXPO:

• “Laboratorul de Vin” – procedee, sfaturi şi secrete dezvăluite de experţi în domeniu.
• “Salonul Gastro” – locul de inspiraţie unde vor avea loc concursuri importante în fiecare zi: Bucătarul Anului, Cel mai bun Cofetar, Cel mai rapid Barman.
• “Şcoala de Gătit” – show-uri gastronomice realizate de mari bucătari români.

Accesul în spaţiul expoziţional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.

EXPOROM este cel mai nou centru expoziţional modern cu servicii integrate de tipul şi la nivelul celor existente în Europa. Cu o investiţie de 15 mil. de euro şi cu o suprafaţă actuală de 12.500 mp cu potenţial să ajungă până la 50.000 mp, EXPOROM îşi propune să devină principalul jucător pe piaţa organizării de expoziţii, conferinţe şi alte evenimente.


Contact:

Romina Stancu
PR Manager

 

Complexul Expoziţional EXPOROM: Strada Biruinţei, nr 98, Pantelimon, judeţul Ilfov
Mobil: 0752.206.745; E-mail: pr@exporom.ro; www.exporom.ro; www.facebook.com/exporom

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________