Text Size

Echipa Chairry prezenta la “Architecture Expo Conference GIS”

Publicitate

Ca sa poti construi parteneriate solide este necesar a cunoaste, a asculta oamenii. A intelege cine sunt, ce fac, cum fac, incotro se duc.
Asa am ajuns, noi , cei de la Chairry sa participam la “Architecture Expo Conference GIS”, 18-19 June 2012 - JW Marriot Grand Hotel Bucuresti.

Acum sa facem prezentarile:

Scaunul alb : articol Kat by designer Karim Rashid,


Scaunul din lemn de fag + tapiterie piele intoarsa: articol Stela E by designer Lucci & Orlandini,


Masa de cocktail : articol Cocktail 80, brand Zown.\


Chairry este reprezentant exclusiv Zown in Romania.


Scaunul prezent in roll-up este articol Dawn by designer Jan Sabro.


Din prezentarea arhitectului Sebastian Barlica, Designer Studio VizualArt, am invatat cat de important este ca un architect sa-si aduca contributia la amenajarea unei cladiri istorice, cladire ce are si restaurant si club (la subsol). Este vorba de Cafeneaua Vecchio.Prin prezentarea arhitectului Barry Hannaford am invatat despre “Right Light, Right Place, Right Time”. Cat de important, pentru sanatatea omului, este lumina artificiala din punct de vedere a calitatii, locului si perioadei.

 Doamna Camelia Sucu ne-a invatat ca din emotii se construiesc lucrurile frumoase si durabile.In spatele fotografiei este caldura si bucuria primite de la aceasta doamna. Ii multumim pentru vizita facuta la standul Chairry.

Echipa Chairry,

Raluca Dorobantu si Mihaela Blaga

www.chairry.co

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________