Text Size

McDonald's va deschide un restaurant operat doar de roboti

Dupa ce a inregistrat o scadere de profit pentru prima data in ultimii 9 ani, McDonald's intentioneaza sa faca ceva ceea ce nicio alta retea de acest tip nu a mai facut pana acum, si anume sa deschida un restaurant operat de roboti.

Restaurantul urmeaza sa fie deschis pe 4 iulie in Phoenix, Arizona, dupa ce va fi gata prototipul de robot ce va lucra acolo.

Citeşte mai mult: McDonald's va deschide un restaurant operat doar de roboti

 

Riserva Wine Spa in primele 6 luni de la deschidere

Riserva Wine Spa din cadrul hotelului Ramada din Oradea, primul spa din Romania ale carui proceduri au la baza principiile vinoterapiei si una dintre cele mai importante investitii in turism anul trecut, a executat in primele 6 luni de la deschidere, in jur de 700 de tranzactii, media tranzactiei fiind in valoare de 128 lei, adica in total circa 90.000 lei.

Citeşte mai mult: Riserva Wine Spa in primele 6 luni de la deschidere

 

Starbucks deschide prima cafenea din Brasov

Lantul de cafenele Starbucks deschide luni prima unitate din Brasov, in cadrul Coresi Shopping Resort.

Cafeneaua din Coresi Shopping Resort Brasov este amplasata la intrarea dinspre zona de foodcourt si va avea doua terase – una exterioara si una interioara, desfasurate pe o suprafata de 400 mp.

Citeşte mai mult: Starbucks deschide prima cafenea din Brasov

   

Paul deschide doua unitati in Mega Mall

Lantul francez de brutarii Paul continua extinderea si in 2015, cu doua noi unitati deschise in centrul comercial Mega Mall de langa National Arena Bucuresti.

Paul anunta inaugurarea celei de-a opta brutarii, care se afla la parter, la intrarea principala a centrului comercial, si a celei de-a cincea locatii de tip chariot, la etajul doi, in zona food court.

Citeşte mai mult: Paul deschide doua unitati in Mega Mall

 

Pâinea fără drojdie şi tortul cu cremă de roşii, vedetele Concursurilor GastroPan

Pâinea cu maia sălbatică de secară şi amestec de seminţe şi tortul cu cremă de roşii, blat fără făină din bezea şi cremă de grâu încolţit au câştigat marile trofee "Pâinea Anului 2015" şi "Tortul Anului 2015" la Concursurile GastroPan. Vă prezentăm câştigătorii celor 8 categorii ale concursurilor care au atras la Expoziţia GastroPan din Târgu Mureş peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi din toată ţară.

Citeşte mai mult: Pâinea fără drojdie şi tortul cu cremă de roşii, vedetele Concursurilor GastroPan

   

GastroPan 2015, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 132 de expozanţi din 24 de ţări. Tot cu acest prilej, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi se întrec pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2015.

Citeşte mai mult: GastroPan 2015, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

 

Tortul şi Pâinea Anului 2015 gust, inovaţie şi ingrediente indigene

Numeroşi brutari şi cofetari din toată ţara vor intra în cursa pentru premierea celei mai inovatoare pâini şi a celui mai gustos tort, cu prilejul expoziţiei GastroPan. Dincolo de trofeele şi premiile puse la bătaie, câştigătorii vor beneficia de o promovare mediatică intensă. În plus, reţeta Tortului Anului va putea fi preluată de mai mulţi producători din ţară,produsul ajungând astfel la cât mai mulţi consumatori.

Citeşte mai mult: Tortul şi Pâinea Anului 2015 gust, inovaţie şi ingrediente indigene

   

Brutarii şi cofetarii, provocaţi să obţină cea mai inovatoare pâine şi cel mai gustos tort!

Trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2015 sunt doar o parte din premiile care se vor decerna la Concursurile GastroPan, cea mai mare competiţie autohtonă la care se întrec brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării.
Pe lângă standurile celor 130 de expozanţi români şi străini care vor prezenta gama completă de soluţii şi tehnologii pentru afacerile de profil, expoziţia GastroPan găzduieşte concursurile cu acelaşi nume, competiţii în cadrul cărora sunt dezvăluite cele mai inovatoare produse care se vor impune pe piaţă.

Citeşte mai mult: Brutarii şi cofetarii, provocaţi să obţină cea mai inovatoare pâine şi cel mai gustos tort!

 

GastroPan 2015: concursurile, demonstraţiile şi tehnologiile culinare vin în martie la Târgu Mureş

Gustul, inovaţia, arta şi tehnologia îşi dau întâlnire în perioada 19-21 martie 2015, în cadrul ediţiei a şaptea a expoziţiei GastroPan. Pe lângă gama completă de soluţii şi tehnologii pentru afacerile din panificaţie, cofetărtie şi HoReCa, evenimentul va dezvălui tendinţele şi talentele din domeniu, prin programul bogat în demonstraţii şi prin concursurile care vor premia Pâinea şi Tortul Anului 2015.

Citeşte mai mult: GastroPan 2015: concursurile, demonstraţiile şi tehnologiile culinare vin în martie la Târgu Mureş

   

Brutării, cofetării şi restaurante din toată ţara participă la Concursurile GastroPan 2015

Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor, dar şi a talentelordin industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se va desfăşura în perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Târgu Mureş, în cadrul expoziţiei GastroPan.Cele 8 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni, la carevor fi premiate, printre altele, Pâinea şi Tortul Anului 2015, vor aduce în prim plan creativitatea concurenţilor, evidenţiind ultimele tendinţe în materie de gust, aspect, consistenţă, decorare şi servire.

Citeşte mai mult: Brutării, cofetării şi restaurante din toată ţara participă la Concursurile GastroPan 2015

 

80% din standurile GastroPan 2015 s-au ocupat

Peste 80% din cei 6.000 mp pe care se va desfăşura expoziţia GastroPan 2015 au fost ocupaţi de numeroşi furnizori din ţară şi din străinătate care şi-au rezervat deja standurile. În perioada 19-21 martie 2015, Centru Expo President din Târgu Mureş devine cea mai mare platformă de afaceri ce expune gama completă de soluţii şi tehnologii dedicate industriei de panificaţie, cofetărie şi HoReCa.

Citeşte mai mult: 80% din standurile GastroPan 2015 s-au ocupat

   

Pagina 2 din 11

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________