


|
10.44 €uro
|
|
|
17.20 €uro
|
|
-
Fetele de masa Ubella iti garanteaza costuri de intretinere ZERO!Pentru orice restaurant sau cafenea designul si igiena reprezinta unele dintre cele mai importante criterii in atragerea si retentia clientilor. De ce? Fiindca reprezinta primul contact cu ambientul –...Read More...
-
GastroPan 2015, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii...Read More...
-
Competitia Regionala de Barista SIBIU 2014!!!Competitia regionala de barista din SIBIU se va desfasura la HOTEL CONTINENTAL FORUM intre 24-26 octombrie 2014, intre orele 10.00 si 19.00. Programul este urmatorul :Read More...
24 octombrie - zi de... -
Noul program de competitii regionale de barista din anul competitional 2014/2015Competitiile se vor desfasura dupa programul din anii anteriori si anume, cei 6 finalisti din competitia nationala de barista 2014 sint direct calificati la competitia nationala, iar acestia sint: Vlad...Read More...
- 1
- 2
- 3
- 4
DACTRUST: HoReCa Professional Solutions
Echipa DACTRUST propune soluții la cheie in toate domeniile HoReCa plecând de la proiectare flux tehnologic, distribuție si asigurarea service-ului specializat pentru echipamente, utilaje si obiecte de inventar necesare in bucătarii industriale, spălătorii industriale, baruri, restaurante, cantine si firme de catering.
Restaurant/Catering
Chef Alexandru Racatau de la Tokyo Japanese Restaurant din Cluj, România, a fost selectat ca unul dintre cei 10 finalisti din al 3-lea Washoku World Challenge - un concurs de gătit de preparate din bucătăria japoneză la cel mai înalt nivel pentru bucătari non-japoneze. El este acum singurul reprezentant din România la Washoku World Challenge, care cuprinde preparate din bucătăria tradițională japoneză dincolo de doar sushi.
Read More...Lanţul de cafenele „5 to go”, lansat pe piaţă la începutul acestui an de antreprenorul Radu Savopol, care a creat brandul de puburi Old Nick, prezent în Sinaia şi în Bucureşti, va deschide până în luna septembrie încă două unităţi în Capitală, ajungând la cinci locaţii stradale.
Read More...Fermele de cafea din Chipas, Mexic se confruntă cu problemele ridicate de schimbările climei. Plouă mai mult decât în trecut şi asta face ca planta de cafea să producă mai puţin. Dacă în trecut, fermierii se bucurau de o climă stabilă, acum temperaturile variază foarte mult. Fie sunt temperaturi extrem de scăzute ce opresc creşterea plantei, fie temperaturi foarte ridicate, ceea ce duce la uscarea plantei. Pe lângă asta, fermierii mai au de a face cu uragane sau alunecări de pământ.
Read More...Turism
Unicul complex balnear de 5 stele din România şi-a deschis porţile. Complexul Lotus Therm Spa&Luxury Resor, o investiţie de aproape 30 de milioane de euro, este considerat perla staţiunii, şi...
Read More...Pullman Bucharest World Trade Center, Novotel Bucharest City Center si Mercure Bucharest City Center sunt primele hoteluri din Romania ale brandului Accor care au implementat Welcome by Le Club Accorhotels,...
Read More...Investitorii din turismul de pe litoral au solicitat autorităţilor, la o întâlnire de la Năvodari, introducerea impozitului specific (forfetar) şi diverse facilităţi fiscale, ministrul Finanţelor,...
Read More...Evenimente Business
Pentru prima oară, Bucureştiul se alătură marilor oraşe ale lumii găzduind un festival de cafea de anvergură. Bucharest Coffee Festival este un festival pentru iubitorii cafelei. Pe parcursul a...
Read More...Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Vizitatorii vor experimenta...
Read More...Numeroşi brutari şi cofetari din toată ţara vor intra în cursa pentru premierea celei mai bune pâini şi a celui mai gustos tort, cu prilejul expoziţiei GastroPan. Dincolo de trofeele şi premiile...
Read More...- Bucharest Coffee Festival - Primul festival de cafea din România!
- GastroPan 2016, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!
- Tortul şi Pâinea Anului 2016 - gustul, originalitatea și specificul românesc
- Ce tendințe și tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2016?
- Expo Drink & Wine revine în 2016, între 2 şi 6 noiembrie
- Chef Alexandru Racatau la al 3-lea Washoku World Challenge
newsletter
autentificare
Important
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...
____________________________________